In judetul  Prahova există un centru integrat dedicat sprijinirii refugiaţilor din Ucraina care funcţionează non stop
Aşa cum comunicam anterior, fiecare acţiune de sprijinire a persoanelor sosite din Ucraina contează şi pe această cale, dorim să mulţumim tuturor celor care s-au implicat până la acest moment fie prin donaţii, fie prin oferirea unui spaţiu pentru cazarea refugiaţilor, fie prin acţiuni de voluntariat care să susţină aceste activităţi. 
 
Pentru ca beneficiarii să se bucure de ajutorul oferit şi mai mult, pentru ca acest ajutor să se plieze pe nevoile lor, este necesar din partea noastră, a tuturor, să lucrăm organizat şi integrat, tocmai în ideea de a rezolva rapid şi eficient solicitările de sprijin venite din partea cetăţenilor ucrainieni. 
 
Astfel, vă reamintim că la nivelul judeţului Prahova există un centru integrat dedicat sprijinirii refugiaţilor din Ucraina care funcţionează 24/7.
 La Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI) pot fi obţinute informaţii legate de procedura de cazare a refugiaţilor pe teritoriul judeţului nostru, dar şi despre modul în care pot fi făcute donaţii. Totodată, de la nivelul acestui centru se pot obţine informaţii utile cetăţenilor români, persoane fizice sau juridice, care în urma demersului de sprijinire a refugiaţilor doresc detalii referitoare la modalitatea de asigurare a cazării, a hranei, a asistenţei farmaceutice sau detalii cu privire la modalitatea de decontare a unor cheltuieli.
În cadrul acestui centru, cetăţenii primesc recomandări în concordanţă cu legislaţia în vigoare, emisă în vederea sprijinirii demersurilor de ajutorare şi de integrare a refugiaţilor. 
Datele de contact ale CJCCI Prahova: 0720.259.833, e-mail: cjcci.ph@isuprahova.ro.
 
Sursa:Comunicat de presa Prefectura judetului Prahova