SGU Ploiesti a demarat un amplu program de înfrumuseţare a zonelor verzi din oras
Zonele verzi din oraş au intrat într-un amplu program de înfrumuseţare.
Odată cu instalarea primăverii, operatorul S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. a primit comandă din partea Primăriei Municipiului Ploieşti să intensifice activităţile de îngrijire şi amenajare a tuturor spaţiilor verzi din oraş.
În această perioadă, personalul societăţii amintite efectuează multiple astfel de lucrări pe spaţiile verzi aflate pe teritoriul municipiului, respectiv în parcurile, grădinile publice, scuaruri, zone pietonale şi aliniamente stradale, precum şi zonele verzi aferente asociaţiilor de proprietari.
Pentru a se eficientiza şi îmbunătăţi activitatea de îngrijire şi curăţenie a zonelor publice verzi, destinate agrementului, s-au achiziţionat, recent, o serie de utilaje, menite să asigure prin serviciile de măturare mecanizată, o igienizare sigură şi practică a aleilor şi căilor de acces utilizate frecvent de cetăţeni în aceste spaţii publice. 
Pe lângă lucrările de înfrumuseţare a spaţiilor verzi din oraş continuă şi activităţile de refacere a mobilierului urban, elementelor de joacă şi a gardurilor împrejmuitoare ale parcurilor, precum şi de toaletare a arborilor din oraş. 
De asemenea, se derulează, în această perioadă, şi desfiinţarea, pe cale administrativă, a chioşcurilor părăsite/amplasate pe domeniul public fără autorizaţie de funcţionare.
Municipalitatea ploieşteană va continua acest program de amenajare şi îngrijire a zonelor verzi din oraş şi îi roagă pe cetăţeni să respecte şi să susţină, printr-o atitudine civică, rezultatul acestor lucrări de curăţenie şi înfrumuseţare.
 
 
Sursa:Primaria Municipiului Ploiesti