Consiliul Judeţean Prahova propune spre consultare publică Proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului anual al finanţărilor nerambursabile
Consiliul Judeţean Prahova alocă 500.000 de lei pentru activităţi nonprofit! Proiectul privind Ghidul solicitantului a fost lansat în dezbatere publică
 
Consiliul Judeţean Prahova va aloca, în acest an, din bugetul propriu, suma de 500.000 lei pentru activităţi nonprofit, în baza Legii nr. 350/2005.
Potrivit proiectului de Hotărâre privind aceste finanţări nerambursabile din bani publici, lansat în dezbatere publică, domeniile şi valorile propuse sunt:
 Cultură şi Învăţământ, 
 Sănătate, 
 Tineret, 
 Protecţia Mediului 
 Sport.
Pentru primele patru enumerate, sumele alocate vor fi cuprinse între 5.000 şi 30.000 de lei, în timp ce pentru Sport, valoarea maximă va ajunge, în acest an, la 80.000.  
Proiectul poate fi consultat pe site-ul Consiliului Judeţean Prahova: 
De asemenea, copii ale proiectului de hotărâre se pot obţine pe bază de cerere, formulată de către persoanele interesate.
Propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice, pot fi trimise la adresa de e-mail informatii@cjph.ro, pe adresa poştală Ploieşti, Bd. Republicii nr. 2-4 sau prin depunere la registratura Consiliului Judeţean Prahova, situată la Intrarea B, parter, cam. 61, Palatul Administrativ, până la data de 31 martie 2022.
 
Sursa:CJ Prahova