Primaria  si SGU  Ploiesti continuă programul de înfrumuseţare şi îngrijire a zonelor verzi şi locurilor destinate relaxării din oraş
 
Municipalitatea ploieşteană continuă programul de înfrumuseţare şi îngrijire a zonelor verzi şi locurilor destinate relaxării din oraş.
Echipele S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. au derulat, în cursul acestei săptămâni, o serie de lucrări  de întreţinere a curăţeniei zonelor verzi, de toaletare a arborilor şi de plantare a materialului dendrologic specific acestei perioade din an.
De asemenea, recent, au fost reparate obiectele de joacă şi mobilierul urban din incinta locurilor de joacă situate pe străzile Cibinului şi Cameliei, iar esplanada Palatului Administrativ a fost reamenajată, prin amplasarea de ghivece de lemn, confecţionate de societatea amintită, în regie proprie, precum şi prin repararea coşurilor de gunoi.
Activităţi similare, respectiv amenajare, igienizare, îndepărtare vegetaţie în exces, colectare şi transportare resturi vegetale, plantare gard viu şi material floricol de sezon vor continua în parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale, dar şi în perimetrele verzi aferente asociaţiilor de proprietari din oraşul nostru.
 
Sursa:Primaria Municipiului Ploiesti