Viceprimarul Municipiului Ploieşti,Magdalena Trofin, a participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ din oraş
 
Viceprimarul Municipiului Ploieşti, doamna Magdalena Trofin, a participat, astăzi, la o întâlnire de lucru cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ din oraş, în vederea derulării, în şcolile ploieştene, a programului naţional de colectare selectivă a deşeurilor “Armata Selectării Atente a Plasticului” (A.S.A.P.). 
La discuţii au fost prezenţi şi reprezentantul A.S.A.P. România, domnul Raul Pop, precum şi directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Deşeurilor Prahova”, domnul Cristian Ganea.
În cadrul reuniunii au fost prezentate stadiul implementării proiectului, în unităţile de învăţământ ploieştene, precum şi concluziile preliminare rezultate din analizarea datelor, care au fost transmise, în acest context, de către şcoli. 
De asemenea, s-au stabilit şi paşii următori în vederea implementării acestui program (https://asap-romania.ro/), menit să încurajeze colectarea selectivă, în unităţile de învăţământ din municipiul nostru şi să promoveze educaţia pentru protejarea mediului înconjurător, în rândul elevilor. 
“Doresc să mulţumesc tuturor pentru implicare şi colaborare. Sunt convinsă că împreună putem schimba comportamentul tinerilor faţă de plastic, de la utilizare, la colectarea selectivă şi reciclare” a declarat, în finalul acestei întâlniri, viceprimarul municipiului Ploieşti, doamna Magdalena Trofin.
 
Sursa:Primaria Ploiesti