Marţi, 30 noiembrie 2021 va fi aprins Iluminatul Public in Ploiesti
Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a dispus ca iluminatul public festiv de sărbători să fie aprins marţi, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00.
Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiul nostru, va avea loc în faţa sediului municipalităţii, din Piaţa Eroilor nr. 1 A, iar la eveniment vor participa primarul Andrei Liviu Volosevici şi cei doi viceprimari ai municipiului Ploieşti, Magdalena Trofin şi Daniel Nicodim.  
Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment şi pentru ca ploieştenii să se bucure din plin de frumuseţea iluminatului festiv, s-a dispus oprirea circulaţiei rutiere pe B-dul Republicii, de la Poşta Centrală până la rodul din Piaţa Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”), în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 17.45 -20.00. 
Primăria Municipiului Ploieşti a pregătit, anul acesta, iluminatul festiv de sărbători în 29 de zone ale oraşului nostru. 
În cartiere, zona centrală şi în Parcul Municipal Ploieşti Vest au fost împodobiţi brazii existenţi, au fost montate figurine 2D şi 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în oraşul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun. 
12 milioane de beculeţe se vor aprinde, simultan, la Ploieşti, de sărbătoarea Sfântului Andrei - apostolul ocrotitor al românilor şi, astfel, vor îmbrăca oraşul nostru în lumină şi spirit de sărbătoare.
 
Sursa:Primaria Mun. Ploiesti
Foto cu caracter ilustrativ/prahova-news.ro