Primăria Municipiului Ploieşti amenajează 4 locuri de joacă
Primăria Municipiului Ploieşti în parteneriat cu ROMINSERV, companie membră a K.M.G. International (Rompetrol), amenajează 4 locuri de joacă în municipiul nostru.
Investiţiile în aceste spaţii destinate recreerii celor mici sunt derulate prin sponsorizare de către agentul economic amintit, urmând ca cele 4 noi locuri de joacă să fie amplasate în strada Gh. Grigore Cantacuzino (lângă supermarket Kaufland), strada Triumfului, strada Griviţei şi strada Cameliei (lângă biserică).
Noile locuri de joacă se vor integra armonios în peisajul urban, vor fi pavate cu dale cauciucate elastice, vor avea mobilier urban modern şi echipamente de joacă plăcut colorate, încadrate în standardele de calitate şi siguranţă în vigoare, respectiv tobogane, balansoare, leagăne, ansambluri de joacă, ş.a.
Toate echipamentele au certificate de conformitate EN1176:2006, EN1176:2008, TÜV sau certificate naţionale echivalente cu cele ISCIR CERT, conform H.G. 435/2010. Valoarea totală a investiţiei este de 788.646,00 lei.
În prezent, se execută lucrările de amenajare a locului de joacă din str. Gh. Grigore Cantacuzino, săptămâna aceasta urmând să demareze şi lucrările de amenajare a locului de joacă din strada Triumfului. 
Primăria municipiului Ploieşti apreciază astfel de parteneriate cu comunitatea locală de afaceri, axate pe iniţiative în beneficiul cetăţenilor, şi doreşte să mulţumească, pe această cale, companiei Rompetrol, care a investit, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte cu impact direct în dezvoltarea comunităţii noastre, cum ar fi dotări cu aparatură medicală pentru Spitalul Judeţean Ploieşti, împădurirea unor suprafeţe ample de teren, amenajare locuri de joacă.
 
Sursa:Primaria Mun. Ploiesti
 
Foto ilustrativ/www.prahova-news.ro