Servicii moderne de radiologie şi imagistică medicală, în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploieşti
 
Copiii ploieşteni vor beneficia de servicii moderne de radiologie şi imagistică medicală, în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, începând cu luna decembrie 2021.
Unitatea medicală, aflată în administrarea municipalităţii ploieştene, a finalizat achiziţia unui aparat nou destinat asigurării unor servicii moderne de radiologie.
De asemenea, Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploieşti se află, în această perioadă, într-un amplu proces de reamenajare.
Prin finalizarea acestor investiţii, începând cu luna decembrie 2021, copiii din oraşul nostru vor avea acces la o paletă extinsă de servicii şi investigaţii medicale, realizate cu echipamente de o calitate superioară, menite să permită medicilor specialişti stabilirea unui diagnostic complet şi corect, într-un timp rapid.  
Reamintim că, Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploieşti este certificat pentru calitate ISO 9001:2015 şi oferă, cu personal calificat profesional, servicii de radiologie şi imagistică medicală decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Prahova.
 
Sursa:Primaria Municipiului Ploiesti