Ploieştenii au răspuns invitaţiei municipalităţii de a se alătura campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”
 
Mai multe familii au fost prezente, vineri, la Parcul Municipal Vest, unde au plantat puieţi de frasin pe care urmează să îi îngrijească în viitorii ani.
De asemenea, alţi ploieşteni au plantat deja puieţi de frasini în zona Grădiniţei nr. 40 din Ploieşti – cartier Vest.
Reamintim că, în cadrul acestei campanii, Direcţia Silvică Prahova sponsorizează municipalitatea ploieşteană cu puieţii de copaci, care vor fi plantaţi în cadrul acestei campanii, iar S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. şi Serviciul Administrare Parc Municipal Ploieşti Vest sprijină lucrările de plantare a puieţilor forestieri.
Această amplă acţiune se va desfăşura în câteva sesiuni şi are ca obiectiv principal sădirea a 1000 de copaci la Parcul Municipal Vest şi a altor câteva sute în alte zone din oraş.
Prin plantarea mai multor arbori pe care să îi îngrijim şi să îi respectăm vom reuşi să schimbăm în bine mediul în care trăim şi să sporim gradul de confort urban. Te invităm să ne fii partener în proiectul “Plantează un copac! Adoptă un copac!”
Îl adopţi, îl plantezi şi apoi ai grijă de el cel puţin doi ani! Plantează un copac, copacul tău!
Pentru a te alătura acestei campanii şi pentru a primi permanent detalii despre acţiunile derulate de municipalitate, pe această temă, poţi accesa următorul link web: https://www.facebook.com/groups/1063674780837622 .
 
Sursa: Primaria Ploiesti