Primăria Municipiului Ploieşti a deschis un punct de sprijinire a cetăţenilor în vederea obţinerii certificatului digital european COVID-19
Primăria Municipiului Ploieşti informează că, la intrarea în sediul instituţiei (Piaţa Eroilor nr. 1A), a fost deschis un punct de sprijinire a cetăţenilor în vederea obţinerii certificatului digital european COVID-19.
Astfel, persoanele care deţin adeverinţă de vaccinare împotriva COVID -19 şi care doresc să intre în posesia certificatului digital european pot solicita sprijin de ordin tehnic în vederea eliberării acestui document. 
Cetăţenii pot fi ajutaţi să obţină eliberarea acestui document, prin intermediul aplicaţiei special creată de către guvern şi să le fie imprimat pe hârtie certificatul personal digital european COVID-19. 
Acest serviciu pentru cetăţeni va fi asigurat, gratuit, de către reprezentanţii Serviciului Informatică din cadrul instituţiei noastre, cu menţiunea că persoanele trebuie să prezinte documentul de identitate şi să completeze un formular de consimţământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Sursa:Primaria Mun.Ploiesti
Foto ilustrativ