Primăria Municipiului Ploieşti continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraş
 
Primăria Municipiului Ploieşti continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraş.
În parteneriat cu Grupul Rompetrol, municipalitatea va demara lucrările pentru amenajarea a patru locuri de joacă, respectiv pe strada Gh. Grigore Cantacuzino (vizavi de supermarket Kaufland), strada Triumfului, strada Griviţei şi strada Cameliei (lângă biserică).
Astfel, săptămâna aceasta, au demarat lucrările de amenajare a locului de joacă din strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.
Noul spaţiu de agrement destinat copiilor se va integra armonios în cartier şi va include echipamente şi accesorii moderne, în conformitate cu cerinţele europene, respectiv un ansamblu de joacă, tobogan, balansoare pe arcuri sau clasice, leagăn, carusel, toate cu un design atractiv, în culori vesele, destinate activităţilor recreative pentru copii.
Locul de joacă va beneficia şi de pavaj cu dale cauciucate elastice, antitraumă, destinat siguranţei celor mici, precum şi de mobilierul urban aferent unui astfel de spaţiu: bănci, pubele, etc.
Valoarea investiţiei este de 289.522 lei.
Municipalitatea ploieşteană mulţumeşte comunităţii locale de afaceri pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban.
Primăria municipiului Ploieşti va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar şi să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere şi agrement, moderne şi sigure.