S.P.L.C.E.P. Ploieşti va reduce programul de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Evidenţă Informatizată a Persoanelor
Primăria Municipiului Ploieşti, prin Serviciul Public Local Comunitar pentru Evidenţa Persoanelor (S.P.L.C.E.P.) Ploieşti, informează cetăţenii că se reduce programul de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Evidenţă Informatizată a Persoanelor, începând cu data de 18 octombrie 2021.
Măsura a fost dispusă ca urmare a situaţiei pandemice actuale, respectiv creşterea incidenţei ratei de infectare cu COVID-19, la nivelul municipiului Ploieşti, şi este în conformitate cu prevederile Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
Programul de lucru cu publicul al Serviciului Evidenţă Informatizată a Persoanelor se va desfăşura, începând cu data de 18 octombrie 2021, după cum urmează:
* Luni - Joi   8:30 - 13:00 
Totodată, reprezentanţii S.P.L.C.E.P. Ploieşti roagă cetăţenii, care au programări, după-amiaza, privind depunerea documentelor pentru cărţi de identitate, să se prezinte, în ziua programării, în cursul dimineţii. 
Prioritate în această perioadă au persoanele care:
• -au pierdut actul de identitate;
• -schimbare de nume;
• -schimbare de domiciliu;
• -deteriorări;
• -furt;
• -persoanele care au împlinit vârsta de 14 ani.
Reamintim cetăţenilor că, potrivit Art. 4 alin. (5) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, “valabilitatea documentelor eliberate de instituţiile şi autorităţile publice, precum şi de entităţile private autorizate conform legii se menţine pe toată perioada stării de alertă, precum şi pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”.
În acest context, mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi le recomandăm să respecte regulile stabilite de autorităţi, în această perioadă.
Precizăm că, în funcţie de cursul evenimentelor, orice modificare va fi adusă la cunoştinţa publicului.
 
Sursa:Primaria Ploiesti/Serviciul Public Local Comunitar pentru Evidenţa Persoanelor (S.P.L.C.E.P.) Ploieşti 
 
Foto ilustrativ