Sfidare sau bătaie de joc?!? Reprezentanţii ACS Petrolul 52 Ploiesti  refuză discuţiile cu Primăria şi  consilierii locali din Ploieşti
Ca la Ploieşti, la nimenea...
Marţi seară, a avut loc la sala de şedinţe a stadionului” Ilie Oana” o întâlnire informală între suporterii echipei Petrolul Ploieşti.
Pe” ordinea de zi” s-a vorbit despre datoria de 280.000 lei către ANAF, datorie făcută de ACS Petrolu 52 Ploieşti, de ce Primăria Ploieşti deţine (în mod legal toate cele 6 mărci) şi cum se poate rezolva problema.
Macron” sponsor” la Petrolul...
Se zvonea că următorul sponsor al lupilor galbeni să fie Macron, nu altul...
Macron este sponsor oficial al” team-ului” Lazio Roma nu o să vină sponsor la o echipă care nu are marca, palmares, scut...
Fiind realişti, Lazio se luptă an de an pentru Champions League sau Europa League, nu o să vină să sponsorizeze în veci o echipă de fotbal din România.
  Revenind la lupii noştri, şedinţa a ţinut aproximativ o oră (spre” satisfacţia” unora, un partid politic a făcut protest la ora 21.30 fără nicio măsură pandemică)
La şedinţă au participat şi 3 consilieri locali... care au înţeles” ordinea de zi” şi erau la muncă (chiar dacă depăşeau ora stabilită...)
Dragoş Machitescu-PNL
Alexandru Stefan-Prahova în Acţiune
Andrei Roman-PRO România.
Ceilalţi...?!?
La sfârşitul şedinţei, consilerul local, Dragoş Machitescu şi Octav Preda (consilier pe probleme de sport în cadrul Primăriei Ploieşti
) au spus că astăzi (N.R. miercuri, 13 octombrie a.c.) va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Ploieşti o şedinţă între Primar, consilierii locali, grupurile de suporteri şi conducerea echipei ACS Petrolul 52 Ploieşti.
 
Potrivit (https://www.cristian-anghelescu.ro/2021/10/13/bai-fratilor-ati-innebunit/)” Întâlnirea în sine nu a mai avut loc, preşedintele clubului anunţând pe Whatsaap că, în urma consultării membrilor AGA, nu se va da curs amintitei invitaţii!
La care, în urmă cu 20 de ore, răspunsese afirmativ, dându-şi astfel girul!
Din păcate, bătaia de joc s-a repercutat asupra consilierilor şi a colegilor de mass-media prezenţi la ora exactă doar pentru a constata mojicia!
Primarul Volosevici a răspuns câtorva întrebări legate de acest gest iar indignarea a atins cote înalte atunci când s-a aflat că datoriile clubului la bugetul local au ajuns la suma de 280.000 lei! Adică peste 56.000 de euro!
Sume restante sunt şi la fotbalişti, în jur de 40000 euro! Iar cuantumul tot creşte, poimâine fiind zi de salariu!!
Nu este deloc bine, cum, de altfel, s-a tot scris de câteva luni!
Cert este că, indiferent ce spun unii şi alţii, această batjocură continuă, care ţine de 6 luni, trebuie să înceteze!
De aceea, Volosevici a anunţat că atât de discutatul proiect de asociere va fi pus pe tapet săptămâna viitoare într-o şedinţă ordinară a Consiliului Local.
„Vom vedea care este poziţia domnilor consilieri! Ceea ce vor hotărî aceştia, aşa vom face! Efectiv m-am săturat să tot invoc disciplina dialogului la care numai unii sunt parte iar ceilalţi refuză ba să vorbească, ba să fie prezenţi!” a conchis Volosevici.
Cert este că-i musai să se iasă într-un fel din acest hău al deşertăciunilor fără ca echipa aflată în prim-planul luptei pentru promovare să aibă de suferit! O fi posibil?
Costel Lazăr ar fi de acord să vândă / negocieze pentru juniorii echipei.
Obiectivul promovării, ratat?!? 
 
Conform Digisport , FCSB (” o echipă fără tradiţie în fotbalul românesc”) a pus deja ochii pe juniorii lupilor galbeni, iar” Îl Presidente” este” open” să negocieze / vândă jucători... de parcă ar avea ca obiectiv rămânerea în Liga a 2 a, nu promovarea...
"Au explodat câţiva copii la tineret şi e normal să atragă atenţia, ceea ce e foarte bine, înseamnă că se munceşte la echipă. Dar dacă ne-am văzut, acum nu e obligatoriu să fi discutat neapărat de transferuri, ce, nu mai au voie oamenii să se întâlnească?
Mi-aş dori să ne bazăm pe toţi fotbaliştii care sunt acum la noi, dar depinde. Dacă nu apar sponsori, dacă nu vin bani, trebuie să ne organizăm cumva, că doar nu ne vom apuca de cerşit! În plus, dacă vor veni oferte clare, serioase, de la cluburi cu pretenţii, nici nu poţi să le opreşti zborul, să le pui piedici în carieră", a spus Costel Lazăr
 
Ne întrebam şi noi ca proştii...!?!
Cu o datorie la ANAF în cuantum de 280.000 lei (aşa cum se vehiculează), cu salarii neplătite (surse), etc... cât o să mai reziste echipa fanion a judeţului Prahova in Liga a 2 a?
Sponsorii din Italia promişi, unde-s?
A, sunt cei de la Lazio, cei  care o să sponsorizeze lupii galbeni cu un rând de echipament (pentru juniori)şi o pizza?”(un pamflet).
 
În rest... HAI PETROLUL-O SINGURĂ ECHIPĂ.
 
Foto-video:Info Ploiesti City , Liga lui Adita si cristian-anghelescu.ro