Primăria Municipiului Ploieşti şi Consiliul Local al Municipiului Ploieşti au deschis “Târgul Toamnei ”2021
Primăria Municipiului Ploieşti şi Consiliul Local al Municipiului Ploieşti au deschis, astăzi (N.R. 1 octombrie a.c.), “Târgul Toamnei” 2021.
Evenimentul ajuns la cea de-a a –XIX –a ediţie este organizat prin S.C. Hale si Pieţe S.A, în parteneriat cu S.C. S.G.U. Ploieşti, în perioada 01.10.2021-10.10.2021. Ediţia din acest an a târgului se va desfăşură la Halele Centrale, în parcarea de pe strada Griviţei, dar şi la Piaţa Vest. 
La “Târgul Toamnei” Ploieşti vor participa producători autohtoni de legume-fructe, vinificaţie, produse tradiţionale româneşti, meşteri artizani, care vor prezenta produsele în standuri special amenajate. De asemenea, în parcarea situată între Palatul Culturii şi Parcul “Toma Socolescu” este amenajată o zonă de street food, cu menţiunea că nu vor fi amenajate terase, mâncarea fiind comercializată strict la pachet.
Negustorii prezenţi la târg îi aşteptă pe ploieşteni, într-un cadru plăcut amenajat, cu fructe coapte, parfumate şi gustoase legume de sezon, dulceţuri, şerbeturi. Sunt pregătite pentru iarnă şi diferite feluri de zacuscă sau murături asortate. Diferite feluri de brânzeturi şi lactate pot fi cumpărate de la Târgul Toamnei din Ploieşti. Conform tradiţiei, pe lângă alte bucate calde şi atrăgătoare, se vor pregăti pentru doritori şi îmbietoare fripturi şi pastramă din oaie sau viţel la proţap, stropite cu mujdei şi un pahar de must sau vin fiert. 
Aşadar, vă aşteptăm să vizitaţi “Târgul Toamnei” din Ploieşti şi să vă bucuraţi de roadele toamnei şi momente de relaxare în aer liber. 
Accesul în zona târgului se va face cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, stabilite de autorităţile competente. În cazul în care, având în vedere starea de alertă, vor interveni modificări ale legislaţiei, privind organizarea acestui tip de evenimente, vor fi respectate prevederile legislaţiei, în vigoare, la momentul respectiv.