SGU PLOIESTI a introdus o nouă modalitate de plată a tarifului de parcare în municipiu
SGU Ploieşti a anunţat, luni, că a introdus o nouă modalitate de plată a tarifului de parcare în municipiu.
Astfel, prin intermediul aplicaţiei electronice „Am parcat”, disponibilă gratuit atât pentru platformele Android cât şi IOS, achitarea tarifului de parcare se poate face în deplină siguranţă, cu ajutorul cardului bancar sau alte metode alternative (încărcare cont cu Apple Pay, GPay, SelfPay etc).
” De asemenea, aplicaţia permite utilizatorului să obţină o varietate de informaţii cu privire la parcările publice cu plată şi anume: parcarea cea mai apropiată, număr total de locuri de parcare, gratuităţile disponibile, istoricul parcărilor, traseul de urmat până la parcarea dorită etc. În acelaşi timp, aplicaţia oferă şi posibilatea de management a unor opţiuni, precum: prelungirea automată a perioadei de parcare, notificări legate de expirarea timpului de parcare, emiterea lunară a facturii fiscale pentru serviciile folosite şi altele”, a transmis SGU Ploieşti.
Achitarea tarifului de parcare, în parcările publice cu plată administrate de către SGU, se poate realiza prin intermediul mai multor metode: parcometrele amplasate în parcări, SMS, aplicaţia „Am parcat” şi casieri (acolo unde nu există parcometre).
 
 
Foto ilustrativ/SGU Ploiesti