Primaria mun.Ploiesti. Comandamentul situatilor de urgenta. Avertizare meteo

COMUNICAT DE PRESĂ

            Primăria Municipiului Ploieşti avertizează cetăţenii că, începând de astăzi, ora 16.00, până mânie, 21 septembrie a.c., ora 10.00, municipiul nostru se va afla sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată şi se vor înregistra cantităţi importante de apă cuprinse în general între 50 şi 70 l/mp.

În acest context, a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară.  În cadrul întrunirii s-au stabilit măsuri de prevenire şi de intervenţie operativă în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteorologice periculoase. Operatorii de servicii publice, Regia Autonomă de Servicii Publice, SGU, TCE, Rosal au instituit servicii de permanenţă pe perioada codului portocaliu.

Primăria municipiului Ploieşti reaminteşte cetăţenilor că problemele sau evenimentele deosebite, cauzate de fenomenele meteorologice anunţate, pot fi semnalate nonstop la numărul unic de urgenţe 112,  Dispeceratul municipalităţii, la numărul 0244984 sau la Dispeceratul Poliţiei Locale - 0244954.