Sănătatea prahovenilor, pe primul loc.Proiect privind construirea unui „Complex integrat de servicii de asistenţă medicala”
Proiectul privind construirea obiectivului de interes judeţean „Complex integrat de servicii de asistenţă medicală de urgenţă” a mai parcurs o etapă.
Consilierii judeţeni, prezenţi la şedinţa ordinară din data de 31 august 2021, au votat în unanimitate proiectul care prevede trecerea unor terenuri din domeniul public al municipiului Ploieşti în domeniul public al judeţului Prahova.
Îl regăsiţi pe site-ul instituţiei: https://www.cjph.ro/files/Proiecte-de-hotarari/Prh20.pdf
Anterior acestei Hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Prahova a mai existat una prin care forul judeţean solicita Consiliului Local (CL) al municipiului Ploieşti transferul a aproximativ 15 ha, necesare pentru pentru construcţia propriu-zisă a unităţii medicale, respectarea normelor de protecţie sanitară, precum şi asigurarea locurilor de parcare ale personalului şi aparţinătorilor.
Aleşii locali au aprobat, în unanimitate, în şedinţa ordinară a CL, din luna august, proiectul care dădea curs acestei solicitări.
Decizia consilierilor locali a fost salutată de către preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.
Odată încheiată etapa transferului, urmează realizarea Studiului de Fezabilitate, găsirea liniilor de finanţare şi construcţia efectivă a Complexului integrat de servicii de asistenţă medicală de urgenţă.
 
Sursa:Consiliul Judetean Prahova