CJ Prahova a primit undă verde pentru schimbarea „la faţă“ a mai multor centre de agrement  din domeniul statului, aflate în stare de degradare
Proiect cu beneficii multiple, promovat de conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Prahova şi adoptat de aleşii judeţeni în şedinţa ordinară din 28.07.2021. Este vorba despre preluarea de către CJ Prahova a unor centre de agrement, aflate într-o stare avansată de degradare, şi trecerea lor, prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Prahova, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerul Tineretului şi Sportului, în domeniul public al judeţului, cu scopul de a fi reabilitate şi utilizate ulterior.
Astfel, Centrul de agrement Buşteni -Vila Fraga, precum şi Centrele de agrement Cheia – Vila Cumpăna, Vila Scărişoara şi blocul alimentar şi sala de mese vor face obiectul unui proiect al CJ Prahova de reabilitare/modernizare  în vederea desfăşurării activităţilor educaţionale şi extraşcolare în condiţii optime.  
Odată refăcute, în aceste clădiri vor funcţiona centre de agrement, sociale şi culturale care au ca scop recreerea, socializarea şi relaţionarea şi integrarea în societate a elevilor. 
De asemenea, elevii vor beneficia de programe de educaţie nonformală, facilitând accesul acestora la programe şi proiecte specializate pentru dezvoltarea unor abilităţi şi competenţe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învăţământ.
Consiliul Judeţean Prahova îşi propune ca termenul de realizare a investiţiilor să fie cinci ani cu posibilitatea prelungirii în conformitate cu prevederile legale. În caz contrar, dacă obiectivul nu s-a realizat, bunurile imobile se vor întoarce în proprietatea statului. 
Sursa:Comunicat Consiliul Judetean Prahova