Primăria Municipiului Ploieşti  a demarat lucrări de reabilitare a locului de joacă amplasat în Parcul Nord, pe strada Cameliei
 
Primăria Municipiului Ploieşti continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraş.
Astfel, s-au demarat lucrări de reabilitare a locului de joacă amplasat în Parcul Nord, pe strada Cameliei la intersecţia cu Şoseaua Nordului.
Spaţiul de relaxare destinat celor mici va beneficia de echipamente şi accesorii noi, după cum urmează: complex de joacă, căsuţă tip ciupercă, hintă, leagăn dublu, jucării pe arc, carusel rotativ cu băncuţă, balansoar din lemn, balansoar pe arcuri cu patru locuri, pergolă din lemn cu bancă, pergolă rustică şi masă pentru şah, căţărătoare din plasă.
La nivelul locului de joacă amintit se vor executa şi lucrări de pavare a aleilor, inclusiv montare borduri. Totodată, se va monta şi pavaj special cu cauciuc antitraumă.
Aceste lucrări sunt sponsorizate de S.C. Aquila Part Prod Com S.R.L., în baza unui contract în valoare de 201.885,00 lei fără T.V.A.
Primăria municipiului Ploieşti va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar şi să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunităţii locale, a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere şi agrement, moderne şi sigure.
 
Sursa:Primaria Ploiesti