Circulaţia pe DJ 214 a fost restricţionată la ieşirea din Brebu spre Pietriceaua, din cauza aluviunilor care au acoperit parte din carosabila
Circulaţia pe DJ 214 a fost restricţionată la ieşirea din Brebu spre Pietriceaua, din cauza aluviunilor care au acoperit parte din carosabil (60%), pe o lungime de aproximativ 20 de metri. 
 În urma acestui eveniment generat de ploile însemnate cantitativ, din ultima perioadă, Consiliul Judeţean Prahova a luat măsuri imediate prin montarea de semnalizare rutieră specifică şi parapeţi direcţionali pentru a asigura un minimum de siguranţă rutieră. Circulaţia se desfăşoară alternativ pe o singură bandă.
 De asemenea, pe parcursul zilei, o echipă a Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova a intervenit pentru îndepărtarea materialului pietros provenit de pe versant.  
Astfel de acţiuni vor continua şi zilele următoare, drumul respectiv fiind în monitorizarea CJ Prahova care va căuta soluţii tehnice viabile pentru reabilitarea acestuia.