Mărcile echipei Petrolul Ploieşti vor fi scoase la licitaţie. Criterii de performanţă propuse de Primăria Ploieşti (vezi documentul)
Primăria Ploieşti va organiza licitaţie pentru atribuirea licenţei asupra celor şase mărci Petrolul. Cel puţin aşa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local. Preţul propus de pornire al licitaţiei este de 100.913 lei, iar criteriile de performanţă vizează promovarea în Liga I.
Consiliul Local Ploieşti se întruneşte luni, 7 iunie, în şedinţă extraordinară, iar unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi reprezintă un subiect fierbinte pentru iubitorii Petrolului.
 
Proiectul de hotărâre prevede însuşirea rapoartelor de evaluare a mărcilor Petrolul, iar aleşii locali ar urma să aprobe şi atribuirea, prin licitaţie, a licenţei pentru mărci, precum şi regulamentul de organizare al licitaţiei.
 
Este vorba despre mărcile FC Petrolul Ploieşti, FC Petrolul Ploieşti 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploieşti, Petrolul 52 şi Petrolul 95.
 
 
Conform proiectului, preţul de pornire la licitaţie este de 100.913 lei. Separat este prevăzută o taxă de participare la licitaţie de 6.000 de lei, iar contravaloarea documentaţiei de atribuire va fi de 1.000 de lei.
 
Comisia de specialitate nr. 2 a Consiliului Local Ploieşti – Valorificare Patrimoniu, Servicii către Populaţie, Comerţ, Turism, Agricultură, Promovare Operaţiuni Comerciale a propus şi obiectivele privind criteriile de performanţă:
 
Anul I – promovare directă în Liga I sau participare meciuri de baraj pentru promovare în Liga I
Anul II: promovare în Liga I în mod obligatoriu
Mărcile ar urma să fie atribuite pe o perioadă de doi ani. Proiectul mai prevede şi constituirea comisiei de licitaţie.