Ploiesti. Transportul local in comun se reorganizează, pe traseul Statuia Vânătorilor (Gara de Sud) – Rond Conpet
 
În atenţia călătorilor cu mijloacele de transport în comun, în municipiul Ploieşti:
Pe data de 1 iunie 2021, având în vedere organizarea, de către municipalitate, a manifestărilor dedicate celor mici – cu ocazia Zilei Copilului, se opreşte circulaţia pe traseul Statuia Vânătorilor (Gara de Sud) – Rond Conpet pe ambele sensuri. Între orele 0:00-24:00, transportul se reorganizează astfel: traseele cu parcurs pe Bd. Independenţei vor circula cu ruta ocolitoare, respectiv pe str. Bobâlna la sensul spre Sud, unde vor efectua staţiile Pelican şi Colegiul de Artă Carmen Sylva şi pe str. Democraţiei, la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua staţiile13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie.
Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.
În locul staţiei Coreco Sud se va efectua staţia Gara de Sud, din faţa Poştei
În funcţie de dispoziţiile Poliţiei Rutiere, atât intervalul orar cât şi rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.
 
Având în vedere că ziua de 01.06.2020 este declarată zi liberă, la nivel naţional, transportul regulat urban din municipiul Ploieşti se va asigura conform programului de zi de sâmbătă.
 
Sursa: Primaria mun. Ploiesti / TCE Ploiesti
 
Foto:www.flickr.com