Primăria Municipiului Ploieşti pune la dispoziţia cetăţenilor un număr de sms privind curăţenia pe căile publice şi colectarea deşeurilor menajere din oraş
 
Primăria Municipiului Ploieşti deschide o linie telefonică specială la care pot fi transmise, doar prin SMS, sesizări cu privire la curăţenia pe căile publice şi colectarea deşeurilor menajere din oraş. 
Astfel, începând de astăzi, pe pagina oficială de web a municipalităţii, www.ploiesti.ro , vor fi publicate programul de colectare deşeuri menajere, programul de colectare selectivă a deşeurilor reciclabile şi programul activităţilor de  curăţenie pe căile publice.
Cetăţenii municipiului Ploieşti, în funcţie de nerespectarea graficelor publicate de administraţia publică locală, vor putea sesiza direct problemele cu care se confruntă pe acest subiect, prin transmiterea unui SMS la numărul de telefon 0751268371. 
Mesajele respective trebuie să conţină indicaţii clare cu privire la zona în care sunt întâmpinate strict probleme de salubritate, precum şi numele persoanei care sesizează. 
Rugăm ploieştenii să dea dovadă de responsabilitate şi seriozitate în transmiterea acestor sesizări şi să nu transmită informaţii false, aşa încât soluţionarea aspectelor prezentate să se realizeze operativ. 
Municipalitatea ploieşteană le mulţumeşte cetăţenilor pentru implicarea de care vor da dovadă în vederea rezolvării cât mai rapide a acestor situaţii. 
 
Sursa:Primaria Municipiului Ploiesti