Primăria Municipiului Ploieşti continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraş
 
Astfel,  în  parcul Andrei Mureşanu s-a înfiinţat un nou loc de joacă, lângă biserică, în parteneriat cu S.C. Coral Impex S.R.L., care include echipamente şi accesorii noi, în conformitate cu cerinţele europene, Noile obiecte de joacă (tobogane, leagăne, balansoare) au un design atractiv, în culori vesele, destinate activităţilor recreative pentru copii. Locul de joacă beneficiază şi de pavaj special cu cauciuc antitraumă, destinat siguranţei celor mici. 
În cadrul aceluiaşi parteneriat a fost reabilitat parţial şi locul de joacă din parcul Andrei Mureşanu, spre Şoseaua Nordului, spaţiu în cadrul căruia s-au amplasat 2 ciupercuţe şi 1 carusel, precum şi suprafaţă de protecţie. 
De asemenea, de lucrări de reabilitare a beneficiat şi locul de joacă amplasat pe strada Grindului colţ cu strada Trotuşului, spaţiu în care au fost amplasate ciupercuţe, 1 carusel şi balansoar, echipamente cu design atractiv şi vesel. Aceste lucrări au fost sponsorizate de S.C. WOMA ECOSERV CONSTRUCT S.R.L.
Preocuparea pentru sănătatea copiilor a crescut foarte mult, spaţiile de joaca pentru copii reprezentând cea mai buna soluţie pentru petrecerea timpului liber, motiv pentru care se impune amenajarea/reparaţia  locurilor de joacă din municipiu. Astfel, administraţia publică ploieşteană urmăreşte crearea unui mediu propice pentru stimularea imaginaţiei, sociabilităţii, dezvoltării fizice şi a abilitaţilor de coordonare motorie a copiilor.
Municipalitatea ploieşteană mulţumeşte comunităţii locale de afaceri pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban. 
Primăria municipiului Ploieşti va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar şi să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunităţii locale, a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere şi agrement, moderne şi sigure.
 
Sursa:Comunicat Primaria  Ploiesti