Sâmbăta, Primăria oraşului Boldeşti Scăieni a organizat o acţiune de voluntariat pentru strângerea gunoaielor în zona fostei staţii de pompieri din cartierul Seciu
Sâmbăta, 24 aprilie a.c., Primăria oraşului Boldeşti Scăieni a organizat o acţiune de voluntariat pentru strângerea gunoaielor în zona fostei staţii de pompieri din cartierul Seciu.
Alături de oameni binevoitori, cu spirit civic din Seciu s-au mai implicat consilierii judeţeni Gabriel Lorin Tudoran şi Răzvan Constantin si consilierii locali din Primăria Boldeşti Scăieni.
” Îmi doresc să avem un oraş curat, iar la astfel de acţiuni să participe pe cât posibil mai mulţi voluntari astfel încât conştientizeze toţi locuitorii oraşului cât este de important să se menţină curăţenia, să nu se mai arunce gunoaie menajere, deşeuri plastice, moloz sau alte materiale rezultate din construcţii pe spaţiile verzi şi pe domeniul public şi privat al localităţii!
Vă informez pe această cale că Primăria Boldeşti-Scăieni ridică gratuit resturile vegetale şi contra cost (33 lei/mc) moloz şi alte materiale rezultate din construcţii, de la porţile cetăţenilor cu utilajele din dotare.
Mulţumesc de asemenea angajaţilor de la SPL din cadrul primăriei Boldeşti-Scăieni care au participat şi totodată domnului primar Constantin Bucuroiu pentru susţinerea pe partea logistică!” a scris pe pagina sa de facebook, viceprimarul localităţii, Florin Dinca.
Partener media al acţiunii a fost www.infoploiesticity.ro
Foto/facebook/Florin Dinca