Dezbatere publică online,pentru bugetul pe anul 2021 al Primariei Municipiului Ploiesti
Comunicat Primaria Municipiului Ploiesti
Primăria Municipiului Ploieşti organizează dezbatere publică în data de 15.04.2021 ora  17.00 cu privire la proiectul de hotărâre privind bugetul aferent anului 2021.
 
Proiectul menţionat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalităţii www.ploiesti.ro, postat în data de 23 martie a.c., la secţiunea Consiliul Local –Transparenţă Decizională.
 
Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute şi se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre, acestea se vor face prin intermediul platformei on-line pusă la dispoziţie în acest sens de municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei.
 
De menţionat că, accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua şi la ora desfăşurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.
 
Persoanele interesate sunt rugate să transmită până pe data de 14.04.2021, adresele de e-mail ce vor fi utilizate în acest sens, pe adresa de e-mail comunicare@ploiesti.ro .
 
Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalităţii, www.ploiesti.ro, începând cu ora menţionată.
 
Foto  cu caracter ilustrativ