Primăria Municipiului Ploieşti va deschide un centru suport pentru înscrierea cetăţenilor la  vaccinarea împotriva Covid-19
Comunicat Primaria Municipiului Ploiesti
 
Primăria Municipiului Ploieşti va deschide un centru suport pentru înscrierea cetăţenilor în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19, miercuri, 14 aprilie 2021.
Centrul are menirea de a sprijini activităţile legate de procesul de vaccinare şi va funcţiona la parterul clădirii în care îşi desfăşoară activitatea administraţia publică locală,  din Piaţa Eroilor nr. 1A, după urmatorul program:

 

- de luni - joi, in intervalele orare 09.00-11.00, respectiv 15.00-16.30;

- vineri in intervalul orar 09.00-11.00.

 Astfel, ploieştenii care nu au posibilitatea sau întâmpină dificultăţi în procesul de înscriere electronică în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19 sunt rugaţi, iniţial, să se programeze la numărul 0752246692, în vederea stabilirii datei şi orei la care pot veni la centrul deschis de municipalitate, unde vor primi ajutor direct în vederea înscrierii în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19.
Consilierii primarului municipiului Ploieşti vor susţine activitatea de îndrumare şi înscriere a ploieştenilor care se vor adresa acestui centru. 
 
Foto cu caracter ilustrativ/zdp.ro