Consilierii locali,Cristina COCHINESCU şi Razvan STĂNCIULESCU si-au depus rapoartele de activitatea,in format electronic,la Primaria Ploieşti

"Aşa cum prevede Codul Administrativ, fiecare ales local trebuie sӑ prezinte un raport anual de activitate. Iatӑ rapoartele consilierilor locali ai Muncipiului Ploieşti, Cristina COCHINESCU şi Rӑzvan STĂNCIULESCU, în formatul în care au fost depuse la Primӑria Ploieşti pentru a fi puse pe site. Invitӑm toţi colegii noştri de partid – consilieri locali Prahova în Acţiune, sӑ ne urmeze exemplul şi sӑ publice rapoartele de activitate aferente anului 2020. Sӑ aveţi spor şi sӑnӑtate!", a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a formaţiunii politice.

Răzvan-Toma Stănciulescu a mai notat în raportul său pe 2020 că a participat la toate şedinţele ordinare sau extraordinare ale Consiliului Local, precum şi la şedinţele comisiilor sau consiliilor de administraţie din care face parte, incluzând, printre altele, comisiile interne de patrimoniu şi de urbanism ale CL, comitetul de coordonare al Apa Nova, comisia de negociere a redevenţei aferente unor cabinete medicale sau comisia de negociere a chiriei sau a preţului de achiziţie pentru terenul retrocedat de la Colegiul "Caragiale". Acesta figurează ca iniţiator la 36 de hotărâri ale Consiliului Local.

La rândul său, din postura de preşedinte al comisiei pentru asistenţă socială şi secretar al comisiei pentru învăţământ, sănătate, culte, Cristina Toma-Cochinescu a luat parte la 10 şedinţe ale Consiliului Local Ploieşti, 13 şedinţe de comisii, a iniţiat 9 hotărâri de Consiliu Local, a participat la 10 şedinţe ale consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ la care a fost repartizată şi s-a ocupat de verificarea situaţiei la zi privind căminele sociale, locuinţele de necesitate şi cele sociale din Ploieşti. De la validarea mandatului, în octombrie 2020, cei doi consilieri Prahova în Acţiune au acordat 15 audienţe, împreună, iar Cristina Toma-Cochinescu mai notează în raportul său că, în scopul soluţionării problemelor aduse la cunoştinţă, a avut discuţii cu primarul municipiului Ploieşti şi cu reprezentanţii direcţiilor subordonate.

Sursa:http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/politic/consilierii-municipali-de-la-prahova-in-actiune-si-au-prezentat-rapoartele-de-activitate-32157