Primaria Municipiului Ploiesti nu are restanţe la plata facturilor către operatorul  de salubritate  local
 
Comunicat Primaria Municipiului Ploiesti
 
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia salariaţilor operatorului local de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, care au protestat, astăzi, deoarece nu şi-au primit salariile. 
Municipalitatea ploieşteană nu are restanţe la plata facturilor către operatorul S.C. Rosal Grup S.A.
“ Înţeleg situaţia salariaţilor operatorului Rosal Grup S.A. şi am speranţa că această problemă, care ţine strict de managementul intern al societăţii, să se rezolve cât mai curând. 
Având în vedere că, în cursul acestei zile, au existat sincope în desfăşurarea programului de salubritate, la nivelul municipiului Ploieşti, am notificat deja conducerea Rosal Grup S.A. cu privire la respectarea prevederilor contractuale pe care le avem. Totodată, le-am solicitat să ne informeze în ceea ce priveşte măsurile pe care le vor lua în vederea susţinerii cu eficienţă a programului zilnic de salubritate, stabilit de comun acord.
Vom continua să urmărim cu atenţie activitatea tuturor operatorilor de servicii publice. Ploieştenii trebuie să beneficieze de servicii publice responsabile şi de calitate. În cazul în care această situaţie va persista şi va continua să genereze disconfort ploieştenilor, vom dispune sancţiuni, conform prevederilor contractuale pe care le avem cu operatorul S.C. Rosal Grup S.A.” a declarat pe acest subiect primarul Andrei Liviu Volosevici.
Foto:ploiesti.ro