Primaria Municipiului Ploiesti a pus in functiune  un număr de telefon – Telefonul primarului – Siguranţă în şcoli!
Primăria Municipiului Ploieşti informează cetăţenii că, începând de astăzi (n.a. luni 8 februarie 2021), va funcţiona un număr de telefon – Telefonul primarului -  Siguranţă în şcoli! – 0752246692, la care se vor putea semnala disfuncţionalităţile de ordin material de la nivelul unităţilor de învăţământ preuniversitar (creşe, grădiniţe, şcoli gimnaziale, licee şi colegii), existente în municipiul nostru.
Astfel, consilierii personali ai primarului Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, vor prelua direct sesizările dumneavoastră, pentru a fi rezolvate în cel mai scurt timp. 
Situaţiile care pot fi reclamate la acest număr de telefon, pus la dispoziţie de municipalitatea ploieşteană, pot fi legate de diverse probleme administrative, cum ar fi lipsuri materiale (produse pentru dezinfectare şi igienizare), dificultăţi în asigurarea utilităţilor (sistemele de încălzire, apă, iluminat), gestionarea circulaţiei rutiere în apropierea unităţilor de învăţământ pentru a se asigura fluidizarea accesului elevilor sau preşcolarilor, etc. 
Telefonul primarului -  Siguranţă în şcoli! - 0752246692 -  va putea fi apelat de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 -16.00. Acest număr de telefon poate fi accesat şi prin intermediul aplicaţiei WhatsApp.
Sursa:Comunicat Primaria Ploiesti 
Foto:http://stirileproprahova.ro