Primarul municipiului Ploieşti s-a întâlnit cu reprezentanţii Asociaţiei cartierului Mitică Apostol
Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit, astăzi, la sediul municipalităţii, cu reprezentanţii Asociaţiei cartierului Mitică Apostol şi cu reprezentanţii operatorilor de servicii publice (apă, canal, gaze şi drumuri), pentru a stabili paşii concreţi ce vor fi derulaţi, în contextul modernizării cartierului respectiv. 
 
Astfel, s-a pus în discuţie situaţia sistemului de canalizare, care nu a fost recepţionat în totalitate de către municipalitatea ploieşteană din cauza lucrărilor defectuos realizate. În acest context, reparaţiile la sistemul de canalizare vor fi suportate de executantul acestor lucrări, S.C. ALPENSIDE S.R.L. 
 
Situaţia în cartierul Mitică Apostol este mult mai complexă, urmând ca, după remedierea lucrărilor sistemului de canalizare, să se realizeze şi o mini staţie de epurare pe canalul din zonă, în acest sens fiind deja transmisă o cerere către Apele Române.
 
Din punct de vedere al situaţiei reţelei de apă, s-a luat în discuţie refacerea reţelei existente, precum şi extinderea acesteia în tot cartierul, pe lungimea de 18,5 km reţea. 
 
De asemenea, se are în vedere şi extinderea reţelei de gaze în tot cartierul Mitică Apostol, precum şi realizarea branşamentelor individuale. 
 
În finalul acestor lucrări de investiţii, se va putea derula şi lucrarea de asfaltare a întregului cartier. 
 
Edilul şef al municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a solicitat reprezentanţilor firmelor prezente la întâlnire să prezinte, în cel mai scurt timp, o estimare a costurilor şi termenele de execuţie pentru a putea prinde în bugetul Municipiului Ploieşti, ce urmează să fie aprobat, o parte din aceste lucrări. 
 
“Practic începem un amplu proiect de modernizare pe care îl vom face umăr la umăr cu locuitorii cartierului Mitică Apostol. Vom realiza, treptat, toată infrastructura acestui cartier şi vom asigura, astfel, creşterea calităţii vieţii pentru cetăţenii din această zonă a Ploieştiului.
Mă voi implica direct în derularea tuturor lucrărilor din cartierul Mitică Apostol pentru că cetăţeanul este cel mai important partener al meu” a precizat, la finalul întâlnirii de astăzi, primarul Andrei Liviu Volosevici.
 
Sursa:Comunicat Primaria Ploiesti