Primaria Ploiesti a recepţionat lucrările la pasajul de trecere între strada Depoului şi strada Mimiu (Podul de lemn)
Lucrările la pasajul de trecere între strada Depoului şi strada Mimiu (Podul de lemn) au fost recepţionate de către municipalitatea ploieşteană.
 Administraţia publică ploieşteană a derulat investiţia “Creare pasaj de trecere între strada Depoului şi strada Mimiului” (PODUL DE LEMN), proiect finanţat de Municipiul Ploieşti prin credit bancar - EXIM BANK.
 
Noul pasaj de trecere între strada Depoului şi străzile Mimiului şi Marian Mehedinţeanu are o lungime de 78 de metri, nu va avea restricţii de circulaţie cu privire la gabaritul/tonajul autovehiculelor, are două benzi de circulaţie, cu o lăţime de 8,4 m, trotuare pentru circulaţia pietonală, cu  lăţime de 1,5 m şi pistă de biciclete de 1 m, pe ambele sensuri de mers.
 
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a precizat că, “noul pod reprezintă un tronson de legătură important în infrastructura locală, care va asigura un trafic sigur pentru ploieştenii ce tranzitează zona. Nu în ultimul rând, în prezent, la nivelul administraţiei publice ploieştene se află în analiză şi situaţia podurilor şi pasajelor, care asigură circulaţia rutieră peste pârâul Dâmbu, obiective care necesită o reabilitare urgentă”.
Sursa:Comunicat Primaria Municipiului Ploiesti