Dezbatere publica  privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului pentru municipiul Ploiesti şi comuna Brazi
 
Comunicat Primaria Municipiului Ploiesti 
 
 
        Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, informează cetăţenii asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului pentru municipiul Ploiesti şi comuna Brazi, acţiune care va avea loc la sediul Palatului Administrativ, Sala Europa, din Bulevardul Republicii nr. 2-4, în data de 20.01.2021, începând cu orele 17.00.
 
Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul administraţiei publice locale/judeţene, precum şi pe pagina de internet a municipalităţii www.ploiesti.ro
 
Cetăţenii pot transmite, în scris, comentarii/întrebări/opinii, privind propunerea amintită, la adresa de mail: protectiamediului@rasp.ro , până la data de 19.01.2021.
 
Persoanele interesate trebuie să anunţe intenţia de participare la adresa de mail protectiamediului@rasp.ro , pentru a se asigura respectarea masurilor privind distanţarea fizică.
 
Foto cu caracter ilustrativ