Primăria Ploieşti va scoate utilajele cu antiderapant pe strazile din municipiu

 

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, desfăşoară, în această seară, o serie de pregătiri pentru a se asigura drumurile oraşului în stare bună de funcţionare, în contextul meteorologic actual, care prevede depuneri de gheaţă sau zăpadă.
Astfel, operatorul local de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A., are pregătite, pentru a interveni pe arterele de circulaţie din oraş, următoarele utilaje de specialitate: 4 sărăriţe cu lame (capacitate mare), 10 sărăriţe cu lame (capacitate medie), 7 sărăriţe cu lame (capacitate mică), 2 buldoexcavatoare.
În cursul serii şi acestei nopţi, se va interveni preventiv cu material antiderapant pentru combaterea poleiului, la nivelul drumurilor din oraş. Sunt asigurate următoarele stocuri de materiale antiderapante: 500 tone sare, 150 tone amestec sare cu nisip şi 900 tone nisip.
În funcţie de situaţia meteorologică, se va acţiona pentru combaterea poleiului şi depunerea unui strat gros de zăpadă, în principal pe căile publice importante, poduri şi pasaje, zonele de acces către spitale, conform planului de intervenţie stabilit de Comandamentul local pentru deszăpezire. 
Activităţile sunt atent monitorizate de primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici. 
Sursa: Comunicat Primaria Mun.Ploiesti