Spitalul Municipal Ploieşti continuă campania de vaccinare împotriva COVID-19
Primăria Municipiului Ploieşti informează comunitatea locală că, la nivelul Spitalului Municipal Ploieşti continuă campania de vaccinare împotriva COVID-19, în rândul cadrelor medicale.
Astfel, în perioada 31 decembrie 2020 – 07 ianuarie 2021, au fost distribuite, la nivelul acestei unităţi spitaliceşti, un număr de 120 de doze de vaccin. Până în data de 05 ianuarie 2021, au fost vaccinate 49 de cadre medicale, dintre care 13 medici, urmând ca, până astăzi, să fie programaţi pentru vaccinare alţi 75 de angajaţi ai spitalului din rândul personalului medical. 
Totodată, la Spitalul de Pediatrie Ploieşti s-au vaccinat, până în prezent, 100 de cadre medicale, acţiunile de acest gen urmând să continue şi săptămâna viitoare. 
Reamintim că, în prezent, la nivel naţional se derulează prima etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, în care sunt incluse persoanele din categoria lucrătorilor din domeniile sănătăţii şi social – sistem public şi privat. 
Spitalul Municipal Ploieşti şi Spitalul de Pediatrie Ploieşti sunt unităţi sanitare aflate în subordinea autorităţii publice locale. 
 
Sursa:Comunicat  Primaria  Ploiesti