Primaria Ploiesti va investi  la nivelul infrastructurii bazelor sportive din oraş
 
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a dispus efectuarea mai multor investiţii la nivelul infrastructurii bazelor sportive din oraş, care vor permite îmbunătăţirea condiţiilor în care se desfăşoară activităţile sportive.
Astfel, în regim de urgenţă, executivul ploieştean a decis derularea unor lucrări de refacere a sistemelor pluviale existente la nivelul a două baze sportive importante ale oraşului nostru, respectiv la Sala “Leonard Doroftei” şi la clădirile aferente Stadionului “Ilie Oană”. Astfel, până la finele acestui an, se vor înlocui burlanele, jgheaburile şi bordurile ce alcătuiesc aceste sisteme pluviale. 
În prezent, la nivelul Sălii “Leonard Doroftei”, se derulează şi activităţi de punere în siguranţă a zonelor deteriorate, respectiv s-a eliberat terasamentul, în vederea demarării unor lucrări la hidroizolaţie. Se intenţionează ca şi aceste lucrări să fie finalizate până la sfârşitul acestui an. 
De asemenea, se are în vedere şi repararea integrală a acoperişului acestei baze sportive. Lucrarea va fi amplă şi va începe în 2021, fiind estimată la 1 milion 700 de mii lei, fonduri ce vor fi asigurate din bugetul local.
Prin aceste investiţii, edilul şef al Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a precizat că doreşte asigurarea unor condiţii bune pentru sportivii care îşi desfăşoară activitatea, la nivelul bazelor sportive aflate în administrarea Primăriei Municipiului Ploieşti, implicit pentru copiii de la Secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, care îşi efectuează antrenamentele, în cadrul Sălii “Leonard Doroftei”. Menţionăm că, începând de astăzi, şi la nivelul Stadionului "Ilie Oană", respectiv la corpurile de clădire situate pe colţuri, se vor înlocui jgheaburile, lucrare ce va fi executată cu ajutorul unei firme de alpinişti utilitari.