Primaria Ploiesti a demarat lucrarile la cel de-al doilea canal menit să devieze cursul râului Teleajen
 
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, informează cetăţenii că, în această dimineaţă, au demarat lucrările la cel de-al doilea canal menit să devieze cursul râului Teleajen.
Reamintim că, încă de sâmbătă seara, conducerea administraţiei publice ploieştene s-a implicat direct în monitorizarea lucrărilor desfăşurate în vederea consolidării digului de pe râul Teleajen. 
Soluţia tehnică aprobată împreună cu specialiştii din domeniul protecţiei civile este de realizare a două canale pentru devierea apei şi de consolidare a peretelui afectat de ploi cu 16 dale, în greutate de 6 tone fiecare. 
Lucrarea respectivă este provizorie şi are rolul de a susţine digul până la primăvară, când se va demara un amplu proiect de consolidare.
Edilul şef al municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, va supraveghea îndeaproape lucrările în zona respectivă. De asemenea, acesta şi-a exprimat public mulţumirile faţă de reacţia promptă şi implicarea profesionistă de care au dat dovadă instituţiile locale, dar şi agenţii economici, care au venit în sprijinul autorităţii publice ploieştene şi cu care s-a colaborat eficient, în contextul acestei situaţii. 
 
Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti