Rata infectării cu noul coronavirus -Covid 19 a ajuns la 6.15, la Ploieşti
Apelul Primarului Mun. Ploieşti.
Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, în urma şedinţei telefonice cu preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, domnul Iulian Dumitrescu, şi cu prefectul judeţului, domnul Cristian Ionescu, din dorinţa de a informa cât mai corect cetăţenii, anunţă ploieştenii că rata infectării la mia de locuitori cu domiciliul în Ploieşti a crescut la 6.15. 
 
Primarul Ploiestiului face apel la ploieşteni să respecte regulile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică în această perioadă pandemică.
 
“Din păcate, într-o săptămână procentul de infectare cu COVID 19 la nivelul municipiului Ploieşti s-a dublat de la 3.1 săptămâna trecută la 6,15 astăzi. La nivelul administraţiei publice locale depunem toate eforturile pentru crearea condiţiilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Prioritară pentru mine este sănătatea ploieştenilor. Ca să reuşim să trecem cu bine peste aceste încercări trebuie că efortul nostru să fie comun. Cu toate acestea, nu trebuie să intrăm în panică. Fac apel la fiecare dintre dumnevoastră să respecte măsurile stabilite de autorităţi pentru prevenirea infectării: purtaţi masca, dezinfectaţi-vă des mâinile, evitaţi zonele aglomerate, respectaţi distanţarea fizică!”, a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.
 
Sursă: Primăria Ploieşti
 
Foto cu caracter ilustrativ