Primarul Ploiestiului a invitat la discuţii reprezentanţii instituţiilor locale de ordine publică
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a invitat, astăzi (vineri 6 noiembrie 2020), la discuţii reprezentanţii instituţiilor locale de ordine publică.
Întâlnirea s-a desfăşurat la sediul municipalităţii, iar la aceasta au fost invitaţi conducătorii Poliţiei Municipiului Ploieşti, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi Poliţiei Locale Ploieşti.
Edilul şef al municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, va propune, cu acest prilej, stabilirea unor măsuri comune de ordine publică, la nivelul oraşului nostru, în contextul în care se constată că serviciile de salubrizare urbană, derulate de autoritatea publică locală, nu sunt respectate de unii cetăţeni certaţi cu bunul simţ.
“Primăria Municipiului Ploieşti doreşte să stabilească cu instituţiile de ordine publică un parteneriat, în slujba comunităţii ploieştene, bazat pe dialog şi activităţi bine structurate de combatere a faptelor antisociale, în condiţiile legii” a precizat primarul Municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici.
 
Comunicat Primăria Ploieşti