Primaria  Ploieşti  a dispus o nouă măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19 în rândul angajaţilor administraţiei publice locale
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a dispus o nouă măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19 în rândul angajaţilor administraţiei publice locale.
Astfel, având în vedere prelungirea stării de alertă la nivel naţional şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare, personalul din cadrul fiecărei structuri a municipalităţii ploieştene funcţionează, începând de astăzi, în program de 2 săptămâni prezenţă la serviciu şi 2 săptămâni muncă la domiciliu. 
Potrivit noii reguli, funcţionarii publici de conducere din cadrul autorităţii publice ploieştene răspund pentru organizarea activităţii structurii pe care o conduc, precum şi de repartizarea atribuţiilor şi lucrărilor, iar fiecare salariat răspunde de îndeplinirea atribuţiilor. 
“Am dispus aceste măsuri pentru a se asigura continuitatea activităţii la nivelul municipalităţii ploieştene. Totodată, este necesar să respectăm cu toţii regulile de combatere a infectării cu noul coronavirus. Activitatea noastră trebuie să continue în parametri normali, în condiţii de siguranţă, atât pentru salariaţii Primăriei Municipiului Ploieşti, cât şi pentru cetăţeni”, a declarat în acest context  primarul municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici. 
 
Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti 
Foto cu caracter ilustrativ