Fosta jurnalistă Mirela Oprea a fost investită consilier local la Targsorul Vechi
Miercuri 28 octombrie a.c., la Targsorul Vechi a avut loc şedinţa privind ceremonia de constituire a Consiliului Local şi a Primarului din localitate. 
Printre cei care au depus jurământul se află şi fosta jurnalistă, Mirela Oprea.
Mirela are 33 ani, este o (super) mamă, soţie, fost jurnalist, iar anul acesta , a decis să-şi deschidă propria afacere şi să îi ajute pe antreprenori să îşi spună povestea în mediul online într-o manieră autentică şi atractivă.
 
În puţinul timp liber pe care îl are, Mirelei îi place să citească, să se plimbe, şi să-şi resfeţe pisica, să se uite la filme şi să mănânce tot ce găteşte Mihai (soţul ei), aşa cum a spus pe site-ul sau https://mirelaoprea.ro/about/
 
Deşi, la 33 ani având şi propiul business, Mirela putea să stea relaxată, însă a făcut pasul spre politică (anul acesta) fiind că politica ne afectează viaţa.
Pe listele unei formaţiuni politice, Mirela a reuşit să câştige încrederea locuitorilor din Targsorul Vechi, la alegerile locale din data de 26 septembrie a.c., vot care i-au adus un mandat de consilier local, fiind propusă de formaţiunea politică din care face parte ca viitor viceprimar al comunei.
Cei care doresc să-i urmărească activitatea ca politician pot accesa pagina ei:
 
”Îmi doresc, în primul rând, să transparentizăm activitatea Consiliului Local. Timp de prea mulţi ani, deciziile aleşilor locali au fost un secret pentru locuitorii comunei. Alături de colegii mei, vom aduce în atenţia publică toate detaliile importante referitoare la hotărârile care afectează comunitatea. 
Totodată, ne dorim să rezolvăm problema transportului în comun, să aducem fonduri europene în comună şi să creştem nivelul de trai al cetăţenilor. Toate acestea se vor întâmpla doar dacă vom găsi deschidere din partea celor care deţin controlul politic al Primăriei şi al Consiliului Local.”,a declarat pentru Info Ploiesti City,Mirela Oprea .
 
P.S. Pentru cei care ne vor” critica” pentru că Info Ploieşti City face politică, acest site susţine” OMUL” nu partidul politic din care face parte.
Pe Mirela o cunoaştem de mulţi ani (vorba aceea” am” crescut” împreună”) şi avem încredere că aceasta este alături de oameni şi se va implica în problemele oamenilor, fiind mamă şi soţie, având experienţa şi fiind profesionistă.
 
N.R.Info Ploieşti City îi urează MULT SUCCES Mirelei şi cu siguranţă îi vom urmării activitatea.