Elevii din Ploiesti si judetul Prahova vor circula gratuit cu mijloacele de transport in comun ale TCE Ploiesti
SC Transport Călători Express a anunţat, luni, că atât elevii care locuiesc în Ploieşti, dar şi elevii domiciliaţi în altă localitate care învaţă în municipiu vor beneficia de un abonament nominal gratuit 100% pe durata cursurilor.
Elevii care locuiesc în Ploieşti, dar şi cei care fac naveta în municipiu pentru a merge la şcoală vor beneficia de abonamente nominale lunare gratuite.
Astfel, elevii care locuiesc în Ploieşti vor beneficia de abonament nominal lunar gratuit 100% valabil pe o linie sau pe toate liniile.
În cazul elevilor care domiciliază în Ploieşti, „pentru eliberarea abonamentelor nominale lunare gratuite 100% valabile pe o linie sau pe toate liniile este necesar carnetul de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs”.
 
Vestea bună este că şi elevii care fac naveta la Ploieşti pentru a merge la şcoală. Societatea de transport din municipiu, TCE Ploieşti, a anunţat că pe raza oraşului vor putea beneficia de un abonament nominal gratuit 100% pe durata cursurilor.
„Pentru eliberarea abonamentelor nominale lunare gratuite 100% este necesară o adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ şi traseul pe care circulă în municipiul Ploieşti”, a precizat TCE Ploieşti.
 
Foto cu caracter ilustrativ