Weekend-ul acesta circulaţia va fi oprită pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti
Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, a dispus închiderea circulaţiei pe Bulevardul Independenţei, la sfârşitul acestei săptămâni, în contextul sărbătoririi “Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor”.
 
Acest eveniment se sărbătoreşte în fiecare an, în data de 09 august, pentru a demonstra necesitatea promovării şi protejării parcurilor, precum şi importanţa conservării biodiversităţii.
 
Astfel, la nivelul comunităţii ploieştene s-a decis ca de sâmbătă, 08 august 2020, începând cu ora 9:00 şi până duminică, 09 august 2020, ora 22:00, să se întrerupă circulaţia autovehiculelor pe Bulevardul Independenţei, de la statuia lui Radu Stanian până la Gara de Sud.
 
În consecinţă, autobuzele S.C. Transport Călători Express S.A Ploieşti vor circula dinspre Centru spre Sud pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică, iar pe sensul dinspre Sud spre Centru, pe strada Democraţiei, cu oprire în staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie. 
 
Traseele de troleibuze 44 şi 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zona respectivă, iar abonaţii vor utiliza aceste trasee în baza tronsonului comun aprobat.
 
În locul staţiei Coreco Sud, traseele 1, 2, 30, 32 vor efectua staţia Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comună cu cea a traseului 101.
 
Facem precizarea că, atât ruta cât şi intervalul orar de deviere a circulaţiei pot suferi modificări, la indicaţiile agenţilor Poliţiei Rutiere Ploieşti, care vor fi prezenţi în zonă.
 
Comunicat Primăria mun. Ploieşti
 
Foto: www.republiknews.ro