IPJ PRAHOVA.BULETIN DE PRESĂ.3 iunie 2020
Cercetaţi de poliţişti după ce au sustras mai multe biciclete
 
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 1 Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală, constând în aceea că, la data de 30 mai a.c., persoane necunoscute au sustras o bicicletă expusă la vânzare, în Oborul Ploieşti.  În urma verificărilor efectuate, s-a reuşit identificarea a doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei.
 
Totodată,  la nivelul aceleiaşi unitaţi de poliţie se efectuează cercetări cu privire la furtul a două biciclete, din curtea unui imobil situat în municipiul Ploieşti, comis în data de 29 mai a.c. Activităţile desfăşurate de politiştii de investigaţii criminale au condus la identificarea a doi minori, din Ploieşti, bănuiţi de comiterea faptei.  Aceştia au fost depistaţi şi conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, ocazie cu care au recunoscut faptele comise. De asemenea, una dintre biciclete a fost recuperată şi predată persoanei vătămate.
 
În ambele cauze, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi dispunerii de măsuri legale în consecinţă.
 
Prins la volan deşi avea permisul suspendat
 
Marţi, 2 iunie, în jurul orei 23.40, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 1 Ploieşti au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Ştrandului către strada Pădurii. La volanul maşinii a fost identificat un ploieştean care avea permisul de conducere suspendat. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.
 
Foto cu caracter ilustrativ