Primaria Municipiului Ploiesti efectueaza  lucrari de reparatii la pasaj spre Targoviste DN 72 .Sunt restrictii circulatie
Primăria Municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic, Investiţii, va executa lucrări de întreţinere/reparaţii, inclusiv rosturi de dilataţie, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte – DN72, în perioada 20-30 mai 2020. 
 
Astfel, municipalitatea informează cetăţenii că, pe perioada lucrărilor, se vor institui restricţii de circulaţie (închidere), iar, în acest context, se vor putea folosi următoarele rute ocolitoare:
 
pentru relaţia Ploieşti – Târgovişte, ieşirea din Ploieşti se va face pe Şoseaua Vestului, dreapta pe strada Mărăşeşti care intersectează DN1 la km 61+475 dr. şi spre Braşov până la km 63+675 dr., se coboară breteaua pasajului, se intră în strada Gh. Grigore Cantacuzino şi stânga spre Târgovişte;
 
Pentru relaţia Târgovişte – Ploieşti DN1 km 61+475 se va accesa breteaua pasajului suprateran de pe DN1 km 63+675, se va vira la stânga spre Ploieşti.
 
Facem precizarea că, pentru restricţiile de trafic menţionate s-a întocmit Managementul de Trafic care a fost avizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. şi de Biroul Poliţiei Rutiere a Municipiului Ploieşti. 
 
Municipalitate îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegere.
 
Sursa:Comunicat Primaria Ploiesti 
 
Foto:www.observatorulph.ro