Primaria municipiului Ploiesti .Măsuri suplimentare în vederea prevenirii răspândirii COVID 19 -Coronavirus
Primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Ploieşti pentru luarea unor măsuri suplimentare în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.
 
În municipiul Ploieşti, începând de astăzi, creşele şi locurile de joacă rămân închise, străzile vor fi spălate în continuare cu detergent, iar mijloacele de transport public local de persoane reintră, treptat, în programul normal de circulaţie.
Astfel, s-a aprobat suspendarea activităţii în unităţile de îngrijire a copiilor antepreşcolari (creşe), de pe teritoriul municipiului Ploieşti, începând cu data de 15.05.2020.
Totodată, s-a decis menţinerea măsurilor de închidere a locurilor de joacă, din municipiul Ploieşti, aflate în administrarea S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., precum şi a celor din Parcul Memorial „Constantin Stere” şi Parcul Municipal Ploieşti Vest.
De asemenea, se va menţine măsura de spălare cu detergent a tuturor străzilor şi aleilor din oraş. Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti va întocmi programul de lucru al operatorilor de specialitate, respectiv S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. şi S.C. Rosal.
Reamintim în acest context că s-a aprobat redeschiderea circulaţiei mijloacelor de transport public de persoane, în municipiul Ploieşti, între orele 11.00-14.00, în perioada 15-17 mai 2020.
Începând cu data de 18 mai 2020, transportul public de persoane se va desfăşura cu program normal de circulaţie pentru această perioadă (vacanţă şcolară, perioada de vară).
Persoanele interesate pot studia hotărârile adoptate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Ploieşti prin accesarea paginii de internet a municipalităţii www.ploiesti.ro , în secţiunea special creată în acest context.
Municipalitatea le mulţumeşte ploieştenilor pentru înţelegere şi le recomandă calm şi o atitudine civică în aceste momente.
 
Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti
 
Foto cu caracter ilustrativ