Primaria  Municipiului Ploieşti continua  acţiunile  de dezinfectare pe străzile din municipiu
Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, a decis continuarea acţiunilor de spălare cu detergent şi dezinfectare pe străzile din municipiul Ploieşti.
Astfel, reamintim că,  programul de spălat şi dezinfectat carosabil, se execută zilnic, în trei schimburi, de către operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, precum  şi de către S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., activităţile respective fiind atent monitorizate de Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti.
Activitatea de curăţare, pe toate străzile din municipiul Ploieşti, se efectuează prin spălarea domeniului public cu detergent pudră (biodegradabil).
Totodată, reamintim că, echipajele S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. desfăşoară, zilnic, activităţi de spălare cu atomizoare în zonele adiacente pieţelor şi staţiile de transport public din oraş.
Detalii privind programul de desfăşurare a acţiunilor de spălare cu detergent şi dezinfectare în municipiul nostru se pot solicita direct la Dispeceratul permanent al municipalităţii – 0244/984. 
În acest sens, facem menţiunea că, pot fi consultate şi informaţiile publicate, periodic, de cei doi operatori locali, S.C. Rosal Grup S.A şi S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., prin intermediul paginilor oficiale de internet (https://www.rosal.ro/rosal-prahova/ şi  www.sguploiesti.ro) sau al paginilor de Facebook administrate de cele două societăţi amintite, accesându-se  următoarele adrese de internet:    
 
Sursa:Primaria mun.Ploiesti