Primaria Municipiului Ploiesti .Program dezinfectie blocuri ,in  zona Nord
Primăria Municipiului Ploieşti informează cetăţenii că va continua activitatea de dezinfecţie la nivelul blocurilor din zona de Nord a municipiului Ploieşti,  respectiv pe str. Constantin Brezeanu, Intrarea Grindului, str. Predeal, str. Andrei Mureşeanu, str. Târnavei, str. Trotuş, str. Cibinului, Şos. Nordului, Intrarea Castor, Intrarea Polux, str. Găgeni, vineri – 03 aprilie 2020, între orele 10.00-17.00.
Reamintim că, Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, a dispus  demararea acţiunilor de dezinfectare la nivelul blocurilor de locuinţe din municipiu, în conformitate cu prevederile art. 6 din  Ordonanţa militară nr. 4/ 29.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19. 
Astfel, municipalitatea va derula, periodic, prin operatorul S.C. Coral Impex S.R.L., acţiuni de dezinfectare la nivelul asociaţiilor de proprietari, aflate pe raza municipiului Ploieşti. 
Substanţa utilizată în cadrul acestor lucrări  este pe bază de peroxid de hidrogen şi este avizată de Ministerul Sănătăţii. Aceasta poate fi uşor iritantă asupra epidermei şi ochilor astfel că, rugăm cetăţenii să nu stea în aria de pulverizare a produselor.
Precizăm că, dupa minim 1 oră de la terminarea tratamentului de dezinfecţie, beneficiarii acestui serviciu au obligaţia de a aerisi spaţiile care au fost supuse tratamentelor, timp de minim 1 oră. De asemenea, copiii, persoanele în vârstă sau bolnave, animalele şi în special persoanele cu probleme respiratorii sau astmatice sunt rugate să circule numai după 2 ore de la efectuarea serviciului de  dezinfecţie.
În cazul nerespectării recomandărilor, Primaria Municipiului Ploieşti şi S.C. Coral Impex S.R.L. vor fi absolvite de orice responsabilitate pentru eventualele incidente.
Totodată, municipalitatea ploieşteană roagă asociaţiile de proprietari să asigure accesul în casa scării pentru a se executa serviciile respective  în condiţii optime, iar un reprezentant al blocului să confirme prestarea acestora.
 
Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti