TCE Ploiesti va aplica programe de transport care să asigure o frecvenţă mare în perioadele de vârf

TRANSPORT CALATORI EXPRESS SA va aplica programe de transport care să asigure o frecvenţă mare în perioadele de vârf ale mobilităţii urbane, ŢINÂNDU-SE, DEOPOTRIVĂ, cont de vacanţa prelungită a elevilor, stabilită la nivel naţional.

Se renunţă la modificarea programului de transport stabilit prin Hotărârea nr. 12/ 16.03.2020 a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Ploieşti.

Ţinând cont de faptul că T.C.E. S.A. s-a putut organiza, în regim propriu, în ceea ce priveşte dezinfectarea, la fiecare capăt de traseu, a tuturor mijloacelor de transport public în comun, după fiecare cursă, precum şi de armonizarea programului de transport public local de călători din municipiul Ploieşti cu programul de transport public intrajudeţean, se renunţă la modificarea programului de transport stabilit prin Hotărârea nr. 12/ 16.03.2020 a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Ploieşti.

Astfel, operatorul de transport public local va aplica programe de transport care să asigure o frecvenţă mare în perioadele de vârf ale mobilităţii urbane, care să ţină cont de vacanţa prelungită a elevilor, stabilită la nivel naţional.

Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti