Masuri suplimentare decise de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Ploiesti în legătura cu  COVID 19 (Coronavirus )

 

Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, a convocat, astăzi, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Ploieşti pentru luarea unor noi măsuri suplimentare menite sa limiteze efectele răspândirii coronavirusului COVID-19.

 

În acest context, s-a hotărât ca pacienţii minori aflaţi internaţi, în prezent, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti să fie preluaţi de către Spitalul de Pediatrie Ploieşti în vederea continuării, în condiţii optime, a tratamentelor de specialitate.

De asemenea, s-a stabilit ca, hrana pentru persoanele aflate în centrele de carantină, de pe raza municipiului Ploieşti, să fie asigurată de Centrul Social pentru Persoanele în Vârstă din cadrul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti. Poliţia Locală Ploieşti va asigura transportul hranei respective către centrele de carantină.

Totodată, ca o măsură complementară de prevenire a răspandirii coronavirusului COVID-19, s-a mai decis ca, la finalul fiecărei zile, autobuzele să fie dezinfectate de angajaţii societăţii Coral Impex S.R.L.,companie specializată în servicii de dezinsecţie, iar, pe parcursul întregii zile, mijloacele de transport în comun din municipiul Ploiesti să fie dezinfectate după fiecare cursa, la capăt de traseu.

 

Reamintim că, orice problemă întâmpinată de cetăţenii, în contextul actual al epidemiei de coronavirus COVID-19, poate fi semnalată la numărul naţional de urgenţă 112.

Municipalitatea le mulţumeşte ploieşetenilor pentru înţelegere şi le recomandă calm şi o atitudine civică în aceste momente.

 

Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti